Välkommen till Huddinges bästa mäklare

Din fastighetsmäklare

Huddinge och många närliggande områden söder om Stockholm har blivit mycket omtyckta Stockholmsförorter med goda kommunikationer in till stan och med bra service. Det är också nära ut i naturen med grönområden, badmöjligheter och bra golfbanor för den som tycker om det.

Särskilt familjer ser idag fördelar med att bo en bit utanför stan så att barnen får mer kontakt med naturen och att alla familjemedlemmar får mer plats. Tack vare detta har vi sett en stark ökning av slutpriserna för bostäder i Huddinge de senaste åren och det ser fortsatt ut att stiga.

Välj rätt mäklare

För att få ut bästa möjliga pris när du säljer din bostad bör du använda dig av bästa möjliga mäklare. Vi arbetar med hjälp av en väl genomtänkt produkt och med unik marknadsföring. Våra medarbetare har alla gedigen erfarenhet som mäklare och ett starkt engagemang för att du som kund skall få bästa möjliga service och genomföra bästa möjliga affär.

Vi förmedlar fastigheter i Huddinge, Trångsund och Skogås och vi kan verkligen dessa områden. Vi vet vad som finns i närheten och vilka kvarter som passar olika typer av människor. På så sätt kan vi hjälpa den som är intresserad av att köpa att hitta just din fastighet och vi presenterar den på ett sätt som inspirerar och ger en känsla för hur det vore att bo i just din bostad – oavsett om det är en bostadsrätt, ett radhus, en villa eller ett fritidshus.

Kom på ett förutsättningslöst besök

Kom gärna förbi vårt kontor på Häradsvägen 31 eller ring oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi kan prata igenom vad just du är ute efter. Vi kan exempelvis hjälpa dig med en kostnadsfri värdering om du är intresserad av att sälja eller en värdering till bank om det är så att du funderar på att lägga om dina lån.

Omfattande service och engagemang

Om du beslutar dig för att det är dags att sälja hjälper vi dig med alla steg i processen, från värdering av bostaden till att ta fram annonser och prospekt, visning och förstås köpeprocessen fram till att nya ägaren har nyckeln i hand och alla papper är underskrivna. I vår service ingår alltid gratis fotografering som genomförs av våra proffsfotografer så att din bostad ser ombonad och inbjudande ut på bilderna.

En välplanerad visning där både de som står med i vårt spekulantregister och kunder som hittar din annons via vår hemsida, facebooksida, via någon av de större sajterna för bostadsförmedling eller som annons i våra butiker är välkomna. Så annonserar vi för varje bostad vi förmedlar så att objektet får största möjliga uppmärksamhet.

Samarbeta med en mäklare i Huddinge som verkligen kan marknaden och området. Det tjänar du definitivt på.